berkay Kelly Fanı
| Konu: Burcu Güneş On The Club Perş. Ağus. 21, 2008 12:22 am | |
| Türk Pop Müziği’nin güçlü yorumcusu Burcu Güneş, “Ben Ateş Ben Su” isimli son albümüde yer alan 5 şarkının remixinden oluşan, “Burcu Güneş On The Club” isimli remix albümüyle müzik marketlerde yerini aldı. Toplam 12 şarkının bulunduğu albüm, 18 Ağustos’ta Seyhan Müzik etiketiyle piyasaya sunuldu.. Burcu Güneş On The Club 1.Olmazsan Olmaz - Latino Mix 2.Maske - House Mix 3.Kaybol Benle - H20 Mix 4.Bu Gece - Electro Mix 5.Yalan - Electro Mix 6.Feel Your Love - Olmazsan Olmaz - Latino Mix 7.Kaybol Benle - Club Mix 8.Yalan - Space Mix 9.Bu Gece - Ethno Mix 10.Maske - Radio Edit 11.Kaybol Benle - Radio Edit 12.Bu Gece - Radio Edit | |
|
çt2y_clarkson AdmiN
| Konu: Geri: Burcu Güneş On The Club Perş. Ağus. 21, 2008 1:10 pm | |
| keşke şu albümün ismi daha orjinal olsaydı | |
|
berkay Kelly Fanı
| Konu: Geri: Burcu Güneş On The Club Perş. Ağus. 28, 2008 2:30 am | |
| Club remixleri olan bir albüm. ne olmasını beklerdin? "şahlanır ruhumun raksçıları" | |
|
without Kelly Fanı
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 33 Nerden : Sahilden... Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Burcu Güneş On The Club Çarş. Eyl. 03, 2008 10:17 pm | |
| Bir de remix albümümüz olsun eksik kalmasın düşüncesiyle yapılmış bir albüm değil. Normalde remixlerden hoşlanmamama rağmen tüm şarkıları çok keyif alarak dinledim, tavsiye ederim Bu arada albüm adına gelince, e yani sonuçta remix.. Club ortamına yönelik bir albüm, isim de ona göre Albüm kapağı, buyrun; | |
|
çt2y_clarkson AdmiN
| Konu: Geri: Burcu Güneş On The Club Çarş. Eyl. 03, 2008 10:36 pm | |
| sağol paylaşımın için... isim içinde sertab'ın eski dijital albümün ismi goes to club'dı.. burcu'nunki de onthe club olunca orjinalliğini kaybetmiş geldi bana göre... ama bana göre.. sizin düşünüze saygı duyuyorum.. | |
|
without Kelly Fanı
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 33 Nerden : Sahilden... Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Burcu Güneş On The Club Çarş. Eyl. 03, 2008 10:52 pm | |
| Heyt höyt.. falan dermişim, şaka tabi Herkesin düşündüğünü belirtme özgürlüğü var Yeri gelmişken söyleyeyim sonnn derece koyu bir Burcu Güneş hayranıyımdır | |
|